Articole și tutoriale din domeniul IT

23 noiembrie 2016

Concluzii Carieră în Ctrl: angajat vs freelancer | Infografic

Concluzii freelancer vs angajat

Am prezentat într-un articol precedent evenimentul Carieră în Ctrl: Angajat vs Freelancer. Tot în cadrul acestuia am făcut o scurtă introducere asupra tendințelor de pe piața muncii, mai exact, tendința accelerată a unui segment tot mai mare de persoane către desfășurarea unei activității din postura de freelancer.

Concluziile evenimentului confirmă faptul că alegerea cea mai potrivită nu poate fi decât una subiectivă, unele persoane fiind mai eficiente și mai predispuse într-o activitate de freelancing, însă exact același lucru se poate spune și despre activitatea efectuată de către unele persoane în cadrul unei companii, din postura de angajat.

Pentru a se putea înțelege avantajele, dezavantajele, dar și multe alte aspectele și insight-uri specifice vieții de angajat versus freelancer, concluziile evenimentului au fost transpuse într-un infografic foarte util. Vezi de ce trebuie să ții cont la alegerea sau schimbarea modului de desfășurare a ocupației.


Sursa infograficului: http://www.carierainctrl.ro/

Angajat sau Freelancer?

Credit foto: infografic carierainctrl.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări recente

Îți place ce găsești pe acest site?

Poți contribui la evoluția și calitatea conținutului și la susținerea site-ului în următoarele două moduri:
→ completează acest sondaj ()
O serie de întrebări care mă vor ajuta să analizez calitatea blogului, remedia problemele existente și aduce ulterioare îmbunătățiri.
→ cumpără de la eMag prin acest link ()
Atunci când cumperi de la eMag după ce accesezi link-ul meu de afiliat, un comision din valoarea produsului îmi va fi distribuit mie. Prețul oricărui produs va fi același chiar dacă cumpărarea nu se face printr-un link de afiliat. În acest mod, poți efectua cumpărături online și în același timp poți susține acest blog.