Ascunderea aplicatiilor care ruleaza in Windows

Rularea unui program presupune, de obicei, si activarea de ferestre, care desi pot fi minimalizate in bara de activitati, acestea pot fi totusi vizibile cu usurinta si altor utilizatori din jurul calculatorului. Pentru a depista ce programe care ofera interfete de utilizare ruleaza pe calculator, primul lucru care trebuie facut este vizualizarea barei de activitati si a butonul iconitelor ascunse (hidden icons), al doilea pas este deschiderea managerului de sarcini (Task Manager) si accesarea filei 'Processes' care va lista toate programele care ruleaza, indiferent daca dispun de o interfata grafica sau nu.

Asadar, in cazul in care un utilizator vrea sa ascunda ferestrele unui program cat si a procesului corespunzator programului respectiv, nu poate face acest lucru doar apeland la operatia de minimalizare prezenta in ferestrele Windows-ului.

Aplicatia WinVisible ofera o solutie eficienta de ascundere a ferestrelor prin intermediul unor taste rapide, de exemplu, un program sau mai multe programe selectate pot fi ascunse apasand tastele Shift + Alt+ H (H vine de la Hide), pentru ca apoi sa fie reafisate pe ecran folosind combinatia de taste Shift + Alt+ S (S vine de la Show). Daca se doreste in schimb inchiderea programului, se poate predefini si in acest caz o combinatie de taste.

Mai jos este ilustrat un ghid rapid de utilizare al aplicatiei.

In cadrul aplicatiei se vor lista programele care ruleaza si au interfata grafica de utilizare. Selectati programele pe care doriti sa le ascundeti la apasarea tastelor rapide.

Urmati pasi de mai sus pentru a seta ca aplicatia WinVisible sa se ascunda odata cu programele selectate.

Specificati tastele rapide folosite la ascundere, reafisare sau incetare a executiei programelor.
Programul este util celor care doresc sa-si protejeze intimitatea sau sa-si ascunda activitatea pe computer fata de persoane care sunt in preajma calculatorului sau care pot aparea la un moment dat in zona de vizibilitate al acestuia.


    Cum faci sa dispara ferestrele unui program apasand o combinatie de taste, inchiderea programelor folosind o succesiune de taste, ascundere eficienta a interfetei unui program, eliminarea de pe desktop a ferestrelor folosind taste rapide.
- Anunțuri sponsorizate -