Calculator frecvență de apariție a cuvintelor în text online

Află frecvența (densitatea) cuvintelor și grupurilor de cuvinte dintr-un text folosind instrumentul online de mai jos.

Mod de folosire: copiaza sau introdu textul în formular, apoi apasă butonul „Calculează”. Se va afișa cuvintele și succesiunile de cuvinte care apar de cel puțin două ori în cadrul textului - pentru fiecare se va afișa numărul de apariții și frecvența de apariție exprimată în procente.

Cazuri de utilizare:
  • Detectarea frecvenței repetițiilor cuvintelor: Identificarea cuvintelor sau expresiilor care apar de mai multe ori în text, inclusiv structuri matematice sau sintaxa specifică unui limbaj de programare.
  • Analiza cuvintelor cheie pentru optimizarea SEO: Examinarea cuvintelor sau expresiilor cheie pentru a obține o poziție superioară în rezultatele căutării pe motoarele de căutare.
  • Identificarea conținutului deranjant pentru cititori: Depistarea cuvintelor sau expresiilor care apar frecvent și ar putea afecta negativ experiența de lectură a utilizatorilor.
  • Calcularea densității cuvintelor într-un text: Evaluarea relevanței unui cuvânt în raport cu întregul conținut, verificând frecvența sa în textul respectiv.Alte instrumente online utile: