Despre blog

Salutare și bine ai venit. Persoana din spatele acestui site sunt eu, Adi Barbu.

Nu pot să zic că am o înclinație în a scrie, dar totuși scriu. Câteodată repede, bine și la subiect, iar câteodată foarte greu, nu chiar bine și de parcă nu am mai auzit înainte de expresia "ce-i prea mult, strică". Scriu pentru a învăța lucruri noi și interesante, utile sau bine de știut. Scriu pentru a putea scrie mai bine. Scriu pentru a oferi ceva util cititorului. Iar câteodată, scriu pentru că-mi place să scriu.

Limba română are multe meandre, iar eu cu siguranță nu le cunosc pe toate. Deci, s-ar putea să existe anumite greșeli, altele decât cele făcute din neatenție sau grabă, caz în care decât să critici ai putea la fel de bine să dai lumină.

În afară de scris, mai mă ocup și cu programarea de aplicații web și desktop. Vezi și secțiunea cu software a saitului.

  Despre blog

Blogul adibarbu.ro este un proiect lansat pe la începutul lui 2015. Acesta poate fi văzut ca o enciclopedie proprie de interese, cunoștințe și aptitudini, și în același timp o resursă publică cu variate informații și un mediu de discuție cu persoane care au aceleași interese. Subiectele abordate pe blog sunt în primul rând cele de care sunt interesat, însă, cum blogul are un număr rezonabil de vizitatori, există și vor exista și numeroase articole/ tutoriale care prezintă interes pentru aceștia.

  Ce vei găsi pe blog?

Pe acest blog vei găsi articole, tutoriale și videotutoriale legate de IT, tehnologie, hardware, software, internet, securitate informatică, blogging, dezvoltare software și altele.

Pe lângă acestea, veți mai găsi și programe gratuite (freeware) create de mine, acestea sunt listate în secțiunea de Download din meniul principal. Le puteți folosi cu încredere, nu conțin nicio formă de malware, lucru confirmat și de prezența acestora pe marile librarii de software, de exemplu softpedia.

Conținutul articolelor și tutorialelor este destinat de a oferi informații și materiale complete, care pot servi drept sursă de informare/ documentare sau de ghidare în rezolvarea unor probleme legate de calculatoare și IT.

  Cum poți susține blogul

Dacă găsești utile informațiile și materialele existente pe blog poți contribui la promovarea acestora distribuindu-le pe rețelele sociale - permițând astfel și altor persoane interesate de un același subiect sa găsească mai ușor informațiile care ție, de exemplu, ți-au fost de ajutor. De asemenea, te invit să te abonezi prin email la noutăți astfel ca vei putea fi înștiințat de fiecare data când apar articole/ tutoriale noi pe blog și să comentezi ori de câte ori dorești să faci precizări sau ai nelămuriri cu privire la informațiile expuse.

Dacă consideri că pe blog ar fi util să apară un articol sau tutorial despre un anumit subiect, îmi poți propune să scriu despre el folosind formularul de aici.

Completând acest sondaj, mă vei ajuta să depistez problemele curente ale site-ului și ale conținutului, dar și să întăresc punctele forte ale acestuia - acțiuni din care va rezulta creșterea calității blogului.

Dacă îți place ce găsești pe blog, poți folosi link-ul meu de afiliat pentru a efectua cumpărături online pe emag.ro. Un comision din valoarea cumpărăturilor îmi va fi alocat mie, asta în timp ce tu nu vei plăti cu nimic in plus.

Dacă găsești folositoare programele create de mine, poți opta și pentru a efectua o donație, care va duce la mărirea frecvenței de actualizare a software-ului sau la lansarea unor programe noi.

  Cum poți da de mine?

Mă puteți contacta folosind formularul din pagina de contact sau prin email la următoarea adresă:


  Condiții

Toate textele de pe acest site, cu excepția celor care au indicată o sursă externă, sunt create de mine și îmi aparțin. Poți prelua fragmente de text doar dacă specifici sursa sub formă de link către pagina exactă de unde ai preluat textul și doar dacă fragmentul copiat nu constituie o parte consistentă din întregul text de unde a fost preluat (dar nu mai mult de 400 de cuvinte). În orice alte cazuri, preluarea de text trebuie să se facă doar cu acordul meu în scris, altfel copierea de text este ilegală. Vezi toți termenii și condițiile de utilizare aici.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare a vizitatorilor și de a putea beneficia de serviciile unor terțe părți, de exemplu Google Analytics (pentru contorizarea traficului) și platforma de comentariu Disqus. Citește mai multe despre cookie-urile folosite pe www.adibarbu.ro aici.