Articole și tutoriale din domeniul IT

Tradu programul Virtual WiFi in alte limbi

Aplicatia Virtual WiFi este disponibila deocamdata doar in limbile romana si engleza (plus franceză, poloneză și vietnameză). Aproximativ 10% din totalul utilizatorilor care folosesc programul sunt din Romania, peste 40% sunt din tari in care limba oficiala este engleza, iar restul provin din tari in care limba engleza este studiata ca a doua limba, respectiv are un grad de raspandire redus - de exemplu Rusia. Pentru a se mari accesibilitatea aplicatiei aceasta trebuie sa fie tradusa in cat mai multe limbi, in special in limbile cu un numar mare de vorbitori, spre exemplu spaniola, rusa, franceza, germana, italiana, araba etc.

Daca folosesti aplicatia si o consideri utila, si ai dori sa contribui la dezvoltarea acesteia, poti face acest lucru traducand intrefata acesteia in alte limbi. Daca cunosti o limba straina, oricare, alta decat engleza, te invit sa aloci 10-15 minute din timpul tau pentru a traduce o serie de mesaje si texte scurte din lb. romana. In acest mod, aplicatia va putea fi folosita si de catre cei care nu cunosc limba romana sau engleza. Rezultatul final va fi o aplicatie gratuita utila, mai accesibila pentru marea majoritate de utilizatori.

Mai jos vei gasi mai multe tipuri de documente in care exista listate toate mesajele din interfata programului, cu posibilitatea de a adauga traducerea intr-o alta limba direct in document. Odata ce documentul este tradus in totalitate tot ce ramane de facut este sa trimiti documentul la adresa de email

Noile limbi pe care le primesc vor fi implementate in cadrul programului fie la scurt timp dupa fie la urmatoarea lansare a unei noi versiuni.

Alege tipul de document din cadrul caruia sa efectuezi traducerea (recomand documentul excel):

| Actualizare:
Puteti efectua traducerea si online, click aici.

Cu multumiri anticipate,
Adi Barbu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări recente

Îți place ce găsești pe acest site?

Poți contribui la evoluția și calitatea conținutului și la susținerea site-ului în următoarele două moduri:
→ completează acest sondaj ()
O serie de întrebări care mă vor ajuta să analizez calitatea blogului, remedia problemele existente și aduce ulterioare îmbunătățiri.
→ cumpără de la eMag prin acest link ()
Atunci când cumperi de la eMag după ce accesezi link-ul meu de afiliat, un comision din valoarea produsului îmi va fi distribuit mie. Prețul oricărui produs va fi același chiar dacă cumpărarea nu se face printr-un link de afiliat. În acest mod, poți efectua cumpărături online și în același timp poți susține acest blog.