Actualizarea automata a driverelor cu Driver Booster 2

Dupa instalarea sistemului de operare Windows, urmatorul pas este instalarea driverelor de sistem. O parte din drivere sunt deja incluse in Windows (Vista/7/8/8.1), altele necesita instalarea lor manuala, fie de pe CD/DVD-ul care se livreaza odata cu PC-ul; fie trebuie descarcate de pe site-ul producatorului. In orice caz procesul de descarcare si instalare a driver-ului potrivit poate ocupa o perioada de timp neasteptat de mare. Si in plus de asta, de unde vei sti ca driver-ul pe care l-ai instalat are cea mai recenta versiune? Ei bine, sunt mai multe programe care instaleaza automat driverele lipsa sau cu o versiune mai noua. In acest articol am sa vorbesc de cel mai utilizat program cand vine vorba de actualizarea driverelor, Driver Booster.

Driver Booster este un program dezvoltat de compania IObit ce permite instalarea sau actualizarea automata a driverelor din sistem si a dispozitivelor conectate. Scanarea sistemului pentru detectarea driverelor se poate face si periodic la un interval de timp specificat.

Principalele avantaje sunt:

Siguranta: Driver Booster va crea copii de siguranta a driverelor care vor fi inlocuite si puncte de restabilire a sistemului astfel ca daca daca apare vreo eroare atunci se poate restabili sistemul la forma anterioara. Plus ca toate driverele sunt originale (testate WHQL), exceptie este atunci cand sistemul este invechit, caz in care se va instala si drivere neverificate.

Rapid si usor de utilizat: interfata este simpla, intuitiva, procesul de descarcare este optimizat iar instalarea este rapida si nu are nevoie de interventie - instalarea driverelor este automata.

Repornirea se face cu stiinta utilizatorului: in unele cazuri, pentru finalizarea instalarii unui driver este nevoie de o repornire a sistemui. Driver Booster va oferi informatii in astfel de cazuri, utilizatorul putand alege daca sistemul se va reporni automat sau el va fi cel care va initia aceasta actiune.

Modul gamer incorporat: Programul va detecta daca in sistem sunt instalate dispozitive de gaming, si pe langa faptul ca va instala / actualiza cea mai recenta versiune a driverului, acesta va seta o configuratie optima a dispozitivului cu scopul de a imbunatatii performanta dispozitivului si a experientei de gamer.

Tutorial de utilizare Driver Booster 2:



Download Driver Booster 2.
- Anunțuri sponsorizate -