Propune solutii de imbunatatire ale programului Virtual Wifi

Pe masura ce apar versiuni mai noi, aplicatia are pe de-o parte din ce in ce mai putine bug-uri iar pe de alta parte sunt implementate noi caracteristici care vin in extinderea utilitatii aplicatiei. Spre exemplu, in versiunea 2.9.2 au fost introduse doua noi module, si anume: reimprospatarea automata a listei cu clientii conectati la hotspot, astfel ca nu mai este neaparat nevoie de a apasa butonul de refresh pentru a se putea afisa clientii conectati la un anumit moment, si atribuirea manuala a unui IP pentru hotspot-ul creat - in cazul in care configuratia sistemului nu faciliteaza autoatribuirea IP-urilor din Windows.

In timp ce mai exista totusi bug-uri mai mici sau mai mari de rezolvat, cand vine vorba de posibile imbunatatiri care pot fi aduse, pe langa adaugarea de noi limbi, perspectivele sunt limitate. Tocmai de aceea consider utila crearea unei pagini in care utilizatorii aplicatiei pot propune noi caracteristici care sa fie incluse in cadrul aplicatiei.

Daca consideri ca aplicatia ar fi mai utila daca ar avea in plus anumite functii sau unele dintre caracteristicile aplicatiei ar trebui modificate, atunci prezinta-le folosind formularul de comentarii de mai jos. Orice solutie de imbunatatire propusa care poate aduce un plus de utilitate aplicatiei va fi luata in considerare si implementata odata cu lansarea unei versiuni ulterioare.