Conversia fişierelor online

    Sunt dese cazurile când eşti pus în situaţia să converteşti dintr-un tip de fişier intr-altul, de exemplu din document Word în document PDF, text, HTML sau viceversa. Acesta este doar un singur exemplu, combinaţiile care pot apărea sunt multiple. Ţinând cont că există o varietatea mare de documente disponibile: audio, video, imagini, arhive, cad, cărţi în format electronic, prezentări, foi de calcul, vectori, pagini web, ş.a.m.d., este utilă o soluţie prin care să convertim diferite formate în funcţie de necesităţi. Deşi sunt o mulţime de programe care fac acest lucu, mai există însă şi o soluţie: convertirea documentului în mediul online.

    Site-ul cloudconvert.com oferă posibilitatea de a converti din 205 formate de fişiere (lista cu formatele disponibile este aici: https://cloudconvert.com/formats). Dacă fişierul este sub 100 KB atunci puteţi sa-l convertiti fără înregistrare, dacă este mai mare de 100 Kb dar mai mic de 1 GB atunci pentru conversie trebuie să creaţi un cont gratuit. Dacă dimensiunea fişierului depăşeşte 1 GB atunci va trebui să creaţi un cont cu bani.


Prima pagină cloudconvert.com
    Am convertit cu succes mai multe tipuri de fişiere în diverse formate şi pot să zic că întradevăr merită folosit. Formatele testate: rar -> zip, 7z, tar.bz; doc->docx, epub, pdf; mov->3gp.
- Anunțuri sponsorizate -